BRITSKO-SLOVENSKÉ FÓRUM PRE MSP

17.2.2016

Dňa 17.2.2016 zorganizovala Britská obchodná komora na Slovensku, v spolupráci s firmami STRABAG, Takenaka, HB Reavis, VUB banka, SARIO, ISA a našej spoločnosti HESCON s.r.o., ďalšie britsko - slovenské SME fórum – tentokrát zamerané na stavebníctvo a bilaterálnu spoluprácu medzi Veľkou Britániou a Slovenskom na tomto poli. Cieľom bolo posilniť obchodné styky, podporiť obchodné partnerstvá a zvýšiť povedomie o nových obchodných príležitostiach medzi Slovenskom a Veľkou Britániou. Prosperujúci stavebný sektor v slovenskej ekonomike dosiahol medziročný rast nárast o 18% v sledovanom období.

Fórum, ktoré sa konalo v hoteli Crowne Plaza v Bratislave, privítalo takmer 100 účastníkov udalosti. Publikum, prevažne obchodní profesionáli zo stavebníctva, sa dozvedelo o nových obchodných príležitostiach pre podniky v sektore stavebníctva, poháňaný aktuálnym pozitívnym prostredím na Slovensku podporeným obrovskou nadchádzajúcou investíciou Jaguar Land Rover pri Nitre.

Pri tejto príležitosti boli aktivity ISA, ako aj služby firmy HESCON s.r.o., člena ISA, prezentované novým obchodným riaditeľom našej firmy, pánom Tomášom Jaborníkom.

Viac o podujatí sa dočítate v tomto článku.